Audi e-tron

Audi E-tron- en elbil som är en fullstor SUV med quattro®

Audi E-tron 55 quattro Proline

Pris från: 897.400 kr

Med Audi e-tron kan du köra upp till 411 km utan att behöva stanna för att ladda. Oavsett om du accelererar från stillastående eller inleder en omkörning på motorvägen känner du hur effekten på 265 kW slår till direkt. Med en ny generation av quattro i kombination med det elhydrauliskt integrerade bromsstyrsystemet  utnyttjar e-tron den maximala potentialen för rekuperation, det vill säga återanvändning av bromsenergi.

20″ aluminiumfälgar i 5-armad design
Assistanspaket Tour
Filkörningsassistent
Interiörbelysningspaket
ISOFIX och Top Tether för yttre baksäten
Parkeringshjälp plus med omgivningsindikering

CO2 utsläpp blandad körning: 0 g/km.
blandad körning: 23,7 kWh/100km
Räckvidd: 408 km

Avbildade bilar kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Audi E-tron 50 quattro

Pris från: 799.000 kr

Är det så att du klarar dig med en lite kortare körsträcka än vad Audi e-tron 55 levererar? Då finns nu denna Audi e-tron 50 tillgänglig för dig! Med en räckvidd på 30 mil och en effekt på 230 kW lanseras nu denna uppdatering av e-tron. Även denna levereras med quattro i alla utföranden.

19″ aluminiumfälgar i 5-armad design
Audi connect Navigation & Infotainment med integrerat SIM
Filhållningsvarning
Glanspaket
LED-strålkastare
Parkeringshjälp plus med omgivningsindikering

CO2 utsläpp blandad körning: 0 g/km.
Förbrukning blandad körning: 245,7 – 236,6 Wh/km
Räckvidd: ca 300km 

Avbildade bilar kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Audi e-tron 50 har i nuläget inte fått ett typgodkännande enligt direktiv 2007/46/EG. Fram tills dess att ett typgodkännande har meddelats får Audi e-tron inte registreras, säljas eller användas på den svenska marknaden. Alla påståenden, beskrivningar och tekniska specifikationer avseende Audi e-tron i denna annons samt annat marknadsföringsmaterial framtaget av Audi Sverige baseras enbart på Audis egna estimat, antaganden, standarder och bedömningar och de har inte blivit bekräftade i ett typgodkännande.

Audi E-tron

Audi uppfann inte elbilen, de gjorde den bara bättre. Nu är Audi e-tron här och vi kan påbörja ett nytt blad i historieböckerna. Äntligen finns det en elbil som är en fullstor SUV med quattro®, kompromisslös komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du förväntar dig av en Audi. De två elmotorerna och den elektroniska fyrhjulsdriften ger fantastisk prestanda och följsam styrning – och det stora högspänningsbatteriet är förutsättningen för lång räckvidd. Välkommen till framtiden.

Vi som jobbar på Audi Haninge

På Audi i Haninge är vi anpassningsbara och hjälper dig helt efter dina behov. Välkommen till personligare service på Olofsson Bil Audi.

Hitta hit

Olofsson Bil – Audi
Kilowattvägen 7
136 44 Handen